Thursday, March 13, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw nike air max 95 gjri

Så på dusinvis av sårede soldater, selv om ansiktet hans var en liten hær for å holde det frost, men hjertene til hjertesorg. Nei, dette kan ta mat nike Frontline kommando var ute. Venstre Hao Jun, er ikke for å gjøre soldater ut for å stoppe, nike free run se mye av jagerfly har noen holder på. Cao Ping med noen få ansatte gikk teltleire i regionen så stor ting, kan han ikke hjelpe seg selv til å se på, bare hørt rekognosering bataljon beseiret og gå nyhetene, han heller ikke kan tro.

Liten hær gikk til døren, vendt mot utsiden ropte : stopp, sted å hvile. Hørt kommandoen, rekognosering bataljon soldater stoppet opp, men heldigvis en masse soldater liggende på bakken direkte. Song Jingwen statistisk ferdig skadesituasjonen, jeg så opp for å se den Cao Ping, umiddelbart honnør. Cao Ping salutt, spurte bekymring. Hvor eksisterende utstyr kan behandles, gjorde høye kvaliteten på disse soldatene, uansett hvor skutt eller såret, skutt i øyeblikket i muskelspenninger, forårsaker kulen ikke gå inn i noen av de mer dype posisjon, bare begin nike free trodde det var en tilfeldighet, og fant at alle soldatene er så, bare vet at dette er spesielt trent, så skaden ikke er for alvorlig, bortsett fra noen få dusin soldater i vitale deler må gå bakover for behandling.

Rapid mellom BMW bil i Tianjing street kjøring. Ikke en lang tid,nike free run, kom til forsiden av militærleiren på Tianjing, foran soldatene nike air max 95 synes å ha fått kommandoen, behandle bilen en liten hær salutt utgivelsen, uten den minste avhør. Fra porten til leiren kontoret, kan en liten hær av veien for å se en masse soldater klare til å gå og se, ikke unngå å tenke, er bare begynnelsen har vært å trekke på siden av hæren ? Zhou Weimin banket på kontordøra for å gå inn, se Zhou Weimin å være patriotiske og venstre pannen furet, den røykfyltehuset, som har vært en stor askebeger fylt med sneiper slukket, de to holdt overfor et kart i studiet av noe.

No comments:

Post a Comment