Wednesday, March 12, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap oakleys xktf

Benytte seg av denne korte tiden, nike free run nike store som Lu Hao spørre om situasjonen for de andre kamerater, i tillegg til nike store nike store Lu Hao fortalte tillegg, ytterligere 19 mennesker har blitt drept på den første dagen, ble brakt tilbake til basen, og nå har både blitt sendt til ulike enheter gikk under. Høre denne nyheten, nike store å vite hvor kraftig gruppe mennesker, selv om han var vellykket, men gjengen hans er også veldig god gruppe mennesker foran sine kamerater gjorde det første gang ble eliminert. Hou lærere gikk nike store av nike store klapp på skulderen, sa cheap oakleys : barn, jobbe hardt, ta 19 kamerater tro gjør det bra.

En endring av flyene tar av, mannen foran meg og sa : venstre Hao Jun, siden Panthers innrømme din styrke, du bevise at du trenger å bli med nike sko styrke, fra nå av du er medlem av nike store dem, du kan er nike store avhengighet kamerater i nike store her, ingen trening, bare kamp, ​​bare størrelsen på oppgaven med graden av risiko. Jeg håper du husker det, i tillegg til å presentere meg selv, er skjult mitt navn, er de røde pilene kaptein av spesialstyrker, er du velkommen til å delta. Etter å ha ledet applauderte.

Owl,nike store, tynn mann, er lagets etterforskere, den sterkeste er den observasjon. Hills, et fjell enda sterkere enn mennesket, er lagets tung ildkraft hånd, er å spille mot den sterkeste kampene. Mørke, høytidelige øyne er den største funksjonen av denne mannen, snikskyttere, attentat teknikker suveren. Nei, aldri mer enn en gammel mann snakke, faktisk, ikke for gammel, men den største av disse folk alder, over 40, og snikskyttere, væpnede menn i den kjølige kvelden. Sparks, en av de mest spretten ung mann, sies å være 30 år og yngre har også ulike former for sprengningsutstyrog sprengningsarbeid ekstremt dyktig, en forferdelig person.

No comments:

Post a Comment